A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Новини

Дата: від до Скинути

День шашок

День шашок

Сьогодні в Удачненській територіальній громаді відбувся спортивний турнір з шашок, присвячений Дню шашок, серед представників шкіл, дитячих садків та центрів культури та дозвілля. Турнір був проведений у Молодіжному центрі "Веселка/RainboW" Удачненської селищної ради.

17:09 19.01.2022

З думкою про дітей - соціальний проект відкрито

З думкою про дітей - соціальний проект відкрито

    Кожного разу сільські та селищні громади доводять, що і село може бути сучасним. Так Удачненська селищна рада Покровського району  вдруге стала переможцем соціального проекту «Моє місто» та втілила  проекту «Сучасна бібліотека», який вдалося створити за підтримки Громадської організації  «Покровська платформа спільних дій» та компанії Метінвест, соціально відповідального бізнесу. 

08:19 20.12.2021

Голодомор... Помста за свободу!

Голодомор... Помста за свободу!

Голодомор –  акт геноциду Українського народу, здійснений керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 1932-1933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що спричинив загибель мільйонів українців у сільській місцевості на території Української СРР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці, з метою придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини українських селян.

15:52 27.11.2021

Вільні творити майбутнє!

Вільні творити майбутнє!

21 листопада 2021 року в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня з інтервалом у дев’ять років розпочалися два наймасовіші протести в сучасній Україні: у 2004 році – Помаранчева революція, у 2013-му – Революція Гідності. Після перемоги Помаранчевої революції в листопаді 2005 року президент України Віктор Ющенко запровадив державне свято – День Свободи 22 листопада, яке скасував у грудні 2011 року Віктор Янукович. Після Революції Гідності 13 листопада 2014 року президент України Петро Порошенко підписав указ № 872/2014, згідно з яким 21 листопада відзначається як День Гідності та Свободи.

18:51 21.11.2021

До Дня працівника соціальної сфери

До Дня працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери – люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей! Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

13:47 05.11.2021

28 жовтня - День вигнання нацистських окупантів

28 жовтня - День вигнання нацистських окупантів

Після 28 жовтня 1944 року Україна не стала вільною державою, тож термін "визволення" є історично некоректним. Відтак Інститут національної пам’яті пропонує використовувати термін "вигнання нацистських окупантів із України" замість сполучення "визволення України від фашистських загарбників".

17:48 28.10.2021

14 жовтня. Героям слава!

14 жовтня. Героям слава!

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність незалежно від роду діяльності та статі.

13:30 14.10.2021

Всесвітній день прибирання в Удачненській ТГ

Всесвітній день прибирання в Удачненській ТГ

Сміття…Вічна проблема людства. Сміття було проблемою для Європи. Сміття є проблемою для України. Сміття стало проблемою для кожної української громади. Однак європейці справилися з цією проблемою і нам вдасться.

15:48 20.09.2021

Консультації від пенсійного фонду

Консультації від пенсійного фонду

09 вересня 2021 року в рамках співпраці між Удачненською селищною радою Покровського району Донецької області та відділом обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Головного управління пенсійного фонду України в Донецькій області в приміщенні ЦНАПу було проведено робочу зустріч з мешканцями громади щодо питань, які стосуються пенсійного забезпечення, перерахунку пенсій, отримання пенсійних посвідчень тощо.

09:20 10.09.2021

День звільнення Донеччини від нацистських загарбників

День звільнення Донеччини від нацистських загарбників

78 років відділяє нас від тієї миті, коли було покладено край пануванню нацистських окупантів на Донеччині, коли мільйони наших співвітчизників у небаченому і жорстокому вирі бурхливих подій Другої Світової війни, у дні лихоліття, плачу, скорботи відвойовували мир і щасливе життя.

16:25 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь