A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як Москва нищила Україну і українців

Як Москва нищила Україну і українців

День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.

18:28 16.05.2021

Один день із життя ЦНАП

Один день із життя ЦНАП

13.05.2021 року відділом з питань організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Покровської райдержадміністрації було проведено семінар з адміністраторами ЦНАП Удачненської селищної ради “Один день із життя ЦНАП”. Начальник відділу Качмар Т.П. доступно та змістовно розповіла алгоритм дій адміністраторів при прийомі заяв та документів у суб’єктів звернення та дотримання термінів видачі адміністративної послуги. Звернула увагу на важливість вивчення законодавчих актів, необхідних для надання адміністративних послуг, в тому числі і платних. Запропонувала продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення про надання адміністративних послуг соціального характеру.

11:03 14.05.2021

Ніколи знову!

Ніколи знову!

У вересні 1939 року разом з поляками українці першими відчули наслідки змови двох тоталітарних режимів, комуністичного та нацистського, які розпалили смертоносну пожежу Другої світової. Гітлер і Сталін — одного поля ягоди.

21:10 08.05.2021

Змагання з міні-футболу

Змагання з міні-футболу

Сьогодні, 1 травня 2021 року, на майданчику для гри у міні-футбол біля Сергіївського навчально-виховного комплексу проходили змагання з міні-футболу. Захід присвячений міжнародному дню весни і праці.

18:21 01.05.2021

На Донеччині зібрано понад 6 мільярдів гривень до зведеного бюджету країни

На Донеччині зібрано понад 6 мільярдів гривень до зведеного бюджету країни

За перший квартал 2021 року внесок Донецької області до бюджетів всіх рівнів порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшився на 1 млрд 25 млн гривень. Загалом надходження до зведеного бюджету країни за січень-березень зросли на 19% і склали понад 6,4 млрд гривень.

19:42 20.04.2021

На Донеччині у судовому порядку повернуто державі майже 18 млн грн

На Донеччині у судовому порядку повернуто державі майже 18 млн грн

Одне із головних завдань юридичної служби ГУ ДПС у Донецькій області, діяльність якої спрямована на захист економічних інтересів держави, полягає в тому, щоб врегулювати усі спірні питання, які виникають з платниками податків, не доводячи їх до суду. Але поряд із сумлінними платниками нерідко трапляються і такі, що намагаються ухилитися від сплати до бюджетів належних платежів. В таких випадках справи вирішуються в судах.

19:30 20.04.2021

Протидія торгівлі людьми в Україні

Протидія торгівлі людьми в Україні

14 квітня 2021р. представники Удачненської ради, прийняли участь в навчальному заході, що проводили експерти Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок за підтримки ОБСЄ, Мінсоцполітики України та уряду Канади, в рамках проєкту «Впровадження національного механізму взаємодії (НМВ) суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні, в умовах децентралізації». На заході учасники познайомилися з законодавством України щодо протидії торгівлі людьми, дізналися про методи. ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми осіб, про допомогу, яку надає держава постраждалим та механізм взаємодії субєктів, що цю допомогу надають.

18:56 14.04.2021

"Озеленення планети!"

"Озеленення планети!"

Сьогодні, 10 квітня, Удачненська селищна рада долучилася до міжнародного проєкту "Озеленення планети!"

16:52 10.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь