A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Оголошення

Електронний підпис

Відділ надання адміністративних послуг та державної реєстрації Удачненської селищної ради інформує мешканців громади, що головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян, електронних довірчих послуг є Міністерство цифрової трансформації України.

12:11 13.07.2021

Підготовка та проведення польового оцінювання сортових посівів сільськогосподарських культур в 2021 році

Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області звертає увагу суб’єктів господарювання, які планують виробництво насіння та садивного матеріалу в 2021 році, на декілька моментів підготовки до проведення польового оцінювання та його безпосереднього проведення:

09:31 09.07.2021

Правила поведінки на воді

Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.    Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку.

17:02 30.06.2021

УВАГА! Шановні мешканці Удачненської селищної територіальної громади!

Селищна рада проводить збір заяв від батьків, опікунів (піклувальників) дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, на оздоровлення та відпочинок у дитячих оздоровчих закладах в 2021 році за рахунок місцевого бюджету селищної ради та інших субвенцій.

13:09 09.06.2021

Попередження випадків використання незареєстрованих ГМО у відкритих системах

З метою запобігання поширення генетично модифікованих організмів у відкритих системах Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області надає рекомендації щодо заходів із запобігання поширення, розповсюдження, попередження випадків використання незареєстрованих ГМО у відкритих системах

12:43 09.06.2021

Вікі любить Землю!

З 1 по 30 червня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи. 2021 року змагання організовується у 30 країнах

09:19 27.05.2021

Податкова Донеччини презентує постійну телефонну лінію з питань наявного боргу

Інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення дуже важлива і актуальна, тому за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної Податковою Донеччини запроваджено call-центр з актуальних питань.  

13:48 05.05.2021

Автоматичне призначення пенсії за віком

Сервіс – «Автоматичне призначення пенсії за віком»  дозволяє користувачу надати необхідні для призначення пенсії документи завчасно, до настання пенсійного віку. Ви маєте можливість вирішити свої справи не відвідуючи сервісних центрів і не виходячи з дому. Така послуга надається засобами вебпорталу з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

14:17 23.04.2021

ЦНАП Удачненської селищної ради

Рішенням Удачненської селищної ради від 16 квітня 2021 року № VIII/8-2 "Про утворення Центру надання адміністративних послуг", з 05 травня 2021 року буде утворено Центр надання адміністративних послуг як постійно діючий робочий орган Удачненської селищної ради.

14:12 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь