A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Оголошення

Алгоритм дій для внутрішньо переміщених осіб щодо порядку взяття на соціальний квартирний облік

Відділом надання адміністративних послуг та державної реєстрації Удачненської селищної ради Покровського району Донецької області надається послуга з постановки на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.  Одними з незахищених верств населення, які мають змогу користуватися правом взяття на соціальний квартирний облік є внутрішньо переміщені особи.

13:54 04.11.2021

Культура On-Line

Шановні жителі Удачненської селищної територіальної громади!

12:03 02.11.2021

Дій не зволікаючи!

В інформаційному просторі регулярно з’являються дані різних соціологічних опитувань про те, чи готові українці робити щеплення проти COVID-19. У середині червня 2020 року 49% людей не були готові вакцинуватися, якщо навіть вакцина була б безоплатною, і лише 41% – хотіли б це зробити. Натомість вже в листопаді частка людей, які були готові вакцинуватися, виросла до 55%, а 40% все ще не хотіли отримати вакцину навіть безоплатно. 

15:16 29.10.2021

Рекомендації щодо профілактики та зменшення ризику поширення коронавірусу

Наразі відомо, що новий коронавірус передається краплинним та контактним шляхами. Ним не можна заразитися через посилки з Китаю чи фрукти, водночас він такий же реальний як звичайний грип.

09:53 26.10.2021

Ознаки захворювання та що робити за підозри Covid-19

Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання. У цьому розділі ми розкажемо вам про основні засоби профілактики від COVID-19, а також алгоритм дій у разі підозри на коронавірусну хворобу. Список пунктів щеплень та центрів масової вакцинації Україна розпочала п’ятий етап вакцинації. Всі охочі можуть вакцинуватись у найближчому пункті щеплень чи центрі масової вакцинації. Щеплення — добровільні й безоплатні. Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя. Обрати місце вакцинації.

14:05 25.10.2021

Платформа Дія Центрів

Для підвищення рівня задоволеності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП), 6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів, доступну за посиланням: https://center.diia.gov.ua/. Цей проєкт реалізований за підтримки ПРООН в Україні, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та проєкту SURGe, The Support to Ukraine’s Reforms for Governance Project, що фінансується Урядом Канади.

13:33 05.10.2021

У Вікіпедії пройде конкурс статей про культурну спадщину і видатних постатей України

Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. Конкурс проводимо для бібліотекарів та бібліотекарок, однак долучитися можуть усі охочі. У межах підготовки до конкурсу ми проведемо два вебінари, реєстрація на них уже відкрита.

13:16 30.09.2021

Всесвітній день прибирання

Щороку Україна виходить на масштабне прибирання у третю суботу вересня разом з мільйонами громадян зі 180 країн Світу. В акції беруть участь люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єдналися заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти.

10:56 13.09.2021

World Car Free-Day

22 вересня в багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день без автомобілів. Цього дня заради збереження довкілля та здоров’я люди використовують громадський транспорт, велосипеди чи взагалі стають пішоходами.

10:06 03.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь