A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Субсидії на тверде паливо та скраплений газ на 2022 рік

Дата: 10.01.2022 13:16
Кількість переглядів: 699

Відділ соціального захисту населення Удачненської селищної ради повідомляє, що розпочато прийом документів для призначення субсидії на тверде паливо та скраплений газ на 2022 рік.

 

Житлова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу надається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян. Субсидія на придбання твердого пічного побутового палива призначається у разі, коли домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.

 

З урахуванням вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 року № 356 «Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим та рідким пічним побутовим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій» норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, відповідно до яких населенню надаються житлові субсидії для відшкодування витрат на їх придбання становлять:

- тверде паливо з розрахунку на домогосподарство на рік – 2 тонни;

- скраплений газ на сім’ю з 1-2 осіб - 2 балони (42 кг);

- скраплений газ на сім’ю з 3-4 осіб - 3 балони (63 кг);

- скраплений газ на сім’ю з 5 і більше осіб - 4 балони (84 кг).

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 травня 2021 року № 586 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2022-2024 роки» вартість твердого палива та скрапленого газу для призначення житлової субсидії у 2022 році дорівнює:

– твердого палива – 3310,96 гривень за одну тонну;
скрапленого газу – 331,10 гривень  за один балон.

 

Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу призначається після надання громадянами заяви та декларації, і розраховується виходячи з розміру доходу осіб, які входять до складу домогосподарства, за попередній календарний рік. Кошти на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива виплачуються одноразово, кошти на оплату житлово-комунальних послуг (електропостачання, водопостачання та водовідведення, вивіз твердих побутових відходів) виплачуються щомісячно до кінця року на рахунок громадянина, який відкритий в банківській установі.

 

Надати вищезазначені документи можна особисто до відділу соціального захисту населення за адресою: смт Удачне, вул. Залізнична, 53.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь