A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Оголошення

Попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І)

За інформацією Донецького регіонального центру з гідрометеорології, 14 липня у Донецькій області очікуються грози, шквали, вдень посилення південного вітру (15-20 м/с), в окремих районах - град. Збережуться до кінця дня 14 липня. Оголошено І рівень небезпечності, колір жовтий.

13:52 14.07.2023

УВАГА! Попередження про пожежну небезпеку по Донецькій області: не провокуйте пожежі в екосистемах

УВАГА! За даними Донецького регіонального центру з гідрометеорології на території Донецької області 7 липня очікується висока (IV класу), а 8 липня - надзвичайна (V класу) пожежна небезпека. Зважаючи на високу температуру, Удачненська селищна військова адміністрація закликає жителів та гостей Удачненської селищної територіальної громади суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах!

13:00 07.07.2023

Заходи з протипожежної безпеки під час жнив – запорука збереження врожаю!

У громаді невдовзі розпочнуться жнива – гаряча пора для кожного хлібороба. Наразі погодна ситуація досить складна. Температура повітря висока, а дощів практично немає. А отже ризик виникнення пожеж дуже високий. Тому аграріям в цей період потрібно забезпечити здійснення необхідного протипожежного режиму, щоб неконтрольований вогонь вмить не знищив важку багатомісячну працю.

12:16 07.07.2023

☢️ Що робити у разі якщо радіаційна аварія застала вас на вулиці: інструкція від МОЗ

У Міністерстві охорони здоров'я України опублікували нові рекомендації на випадок підриву АЕС. Цього разу у відомстві детально пояснили, як діяти, якщо радіаційна аварія застала на вулиці. Про це повідомляють у пресслужбі відомства.

17:03 05.07.2023

Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з небезпечними інфекційними та масовими неінфекційними захворюваннями (отруєннями)

Інфекційні захворювання – розлади здоров’я людей, яке проявляється у вигляді хвороби, які спричинюють збудники – віруси, різноманітні бактерії, найпростіші, паразитичні гриби, гельмінти, продукти їхньої життєдіяльності (екзотоксини, ендотоксини), патогенні білки, здатні передаватися від заражених організмів здоровим і схильні до масового поширення.

12:22 13.06.2023

Про заборону купання

Удачененська селищна рада повідомляє, що водні об’єкти, які розташовані на території Удачненської селищної територіальної громади не відповідають вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10 квітня 2017 року № 301.

16:27 28.05.2023

ОБЕРЕЖНО!!! КЛІЩІ!!!

З настанням теплого періоду року в природі активізувались іксодові кліщі. Для них весна є найактивнішим періодом, пік активності припадає на травень. З настанням спекотної та сухої погоди кількість кліщів різко йде на спад. Зелені зони, парки, сквери, звичайні газони, присадибні ділянки – наразі це ті місця, де ви можете зустрітись з кліщами. Ці павукоподібні паразити можуть присмоктуватись до людини не тільки під час перебування на природі, але й після цього, залишившись на одязі, букетах квітів, речах, домашніх тваринах. Найчастіше кліщі перебувають в траві та чагарниках, на висоті не вище 60см, де й підстерігають своїх жертв. Літати та стрибати з дерев кліщі не вміють.

11:01 22.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь