Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Як відновити шкільний атестат

Дата: 20.06.2024 14:38
Кількість переглядів: 222

Інструкція від Міносвіти:

   При втраті документа про загальну середню освіту необхідно звертатися до закладу, що його видав, стверджують у МОН. Звертатись треба особисто, або ж  від імені заявника може звертатися законний представник.     Люди, які здобули загальну середню освіту в закладах освіти на тимчасово окупованих територіях України, закладах окремих населених пунктів Донецької та Луганської областей, а також на захоплених територіях, можуть звернутися із заявою до будь-якої школи відповідного ступеня за місцем тимчасового проживання чи перебування випускника (чи законного представника).

 Порядок обліку та видачі документів про загальну середню освіту державного зразка особам, які здобули загальну середню освіту в навчальних закладах на тимчасово окупованій території України у 2014 році, затверджений Наказом МОН у травні 2014 року. Отже, для отримання дубліката необхідно звернутися до будь-якої школи на території, де не ведуться бойові дії, написавши заяву на відновлення атестату. Якщо заявник володіє інформацією про серію та номер власного документа про загальну середню освіту, то можна оформити електронний запит і отримати на електронну пошту інформацію з Реєстру документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти. https://info.edbo.gov.ua/edu-documents/ За спеціальним запитом надається виписка з кваліфікованими електронними підписом і печаткою технічного адміністратора цієї бази. 

Таким же чином і перевіряється достовірність виданого атестату. Відновлення документів відбувається за цим реєстром, який ведеться з 2000 року.   

Для відновлення (отримання)  документів(дублікатів) про здобуття загальної середньої освіти можна звертатися до відділу освіти Удачненської ТГ, Удачненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сергіївського НВК:

 - у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою:  85345, Донецька обл., Покровський р-н, смт Удачне, вул. Залізнична, 53. Відділу освіти Удачненської ТГ

- в електронній формі на електронну адресу: udachnevo@gmail.com (відділ освіти), sergeevskiy.nvk@meta.ua (Сергіївський НВК), udachnenska@ukr.net (Удачненська ЗОШ).

 

Як відновити шкільний атестат, виданий на Донеччині: теорія та реальність - Фото №1


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь