A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Перейменування вулиць

Дата: 30.12.2023 15:17
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Запрошуємо жителів громади, представників інститутів громадянського суспільства взяти участь у громадському обговоренні змін найменувань (перейменування) вулиць, провулків громади, назви яких пов’язані з державою агресором чи історією російської імперії та СРСР.

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць і провулків та врахування їх думки під час ухвалення відповідного рішення пропонується змінити назви (перейменувати) наступним вулицям:

Перелік вулиць, провулків населених пунктів селищної ради, що пропонуються для перейменування та виносяться на громадське обговорення у формі електронних консультації, анкетування та опитування  з громадськістю:

смт

Удачне

 

Провулок 1 Травня

 

Провулок Маяковського

 

Провулок  Гагаріна

 

Вулиця Пушкіна

Електронна консультація, анкетування. опитування буде тривати до 29 лютого  2024 року та передбачає:

  • • 1 етап — 01 січня – 31 січня 2024 р. — збір пропозицій від представників громадськості щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на громадське обговорення щодо їх перейменування відповідно до переліку згідно опитувального листа.

 

Пропозиції від представників громадськості щодо нових назв для вулиць, провулків, що пропонуються для перейменування та виносяться на громадське обговорення у формі електронних консультацій, анкетування та опитування громадськості щодо приймаються з 01 січня до 31 січня 2024 р. на адресу смт. Удачне, вул. Залізнична, б. 53,  або на е-пошту rada101923@ukr.net. Ця електронна адреса також використовується для консультацій з питань, винесених на громадські обговорення.

  • • 2 етап — 01 лютого – 14 лютого 2024 року — опрацювання зібраних пропозицій комісією з питань топоніміки, встановлення, обліку та демонтажу пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території селищної ради та надання рекомендацій.
  • • 3 етап — 15 лютого по 29 лютого 2023 року — громадське обговорення щодо варіантів назв, які пропонується присвоїти вулицям, провулкам населених пунктів Удачненської селищної ради з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Комісії.

Пропозиції та зауваження на громадське обговорення приймаються з 01 листопада до 31 грудня 2023 року та надсилаються на адресу на адресу смт. Удачне, вул. Залізнична, б. 53,  або на е-пошту rada101923@ukr.net. Ця електронна адреса також використовується для консультацій з питань, винесених на громадське обговорення.

Усі пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Контактна особа: Харлан Інна Олександрівна, начальник гуманітарного відділу  (смт. Удачне, вул. Залізнична, б.63, тел. (095) 860-10-29. Консультації надаються в робочій час (понеділок – четверга з 08 до 17 години; п’ятниця - з 08 до 16 години).

Результати громадського обговорення буде оприлюднено впродовж 14 днів після його завершення на офіційному сайті Удачненської селищної ради.

*Надати свої пропозиції щодо перейменування вулиць і провулків Удачненської селищної ради можуть фізичні, юридичні особи та громадські об’єднання, що не є юридичними особами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь