Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

Дата: 06.04.2023 20:01
Кількість переглядів: 130

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій і установ фізичної культури та спорту! Дорогі ветерани та шанувальники спорту!

Працівники Удачненського ЦК та Д від щирого серця вітають вас із Міжнародним днем спорту на благо розвитку та миру!

Це свято було зафіксовано в резолюції ООН 23-го серпня 2013 року, відзначивши таким чином безцінні моменти спортивної діяльності для кожної людини й для суспільства в цілому та враховуючи ряд міжнародних ініціатив. У цьому документі зазначалося, що «здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту».

Для українського сьогодення цей день має набути особливого та символічного значення, тому що спорт, як універсальна мова, може стати потужним інструментом сприяння миру, терпимості й взаєморозумінню, об'єднуючи людей крізь кордони, культури та релігії. Його цінності, такі як: робота в команді, справедливість, дисципліна, повага до суперника й правил гри – зрозумілі у всьому світі, тому можуть бути використані в просуванні солідарності, соціальної згуртованості та мирного співіснування.

Тому в цей святковий день по всьому світі проходить флешмоб «#WhiteCard» – символічне підняття білої картки. Також із нагоди цього свята в Україні, зазвичай, проходять різноманітні ігрові конкурси та змагання, але, на жаль, війна внесла свої корективи. Тим не менш, працівники Удачненського ЦК та Д приєднуються до святкування, підтримують акцію та виступають за мир, чесну гру та активний спосіб життя.

Спорт, передусім, це посол миру та дружби, це здоров'я нації, тому дуже важливо бути активними, вести здоровий спосіб життя, завжди вести чесну боротьбу й насолоджуватись своїми перемогами в мирі, злагоді та дружбі!

Зі святом! 

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні

Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь