A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Депутатський звітБлизнюк Наталія Олександрівга

Дата: 03.01.2023 11:02
Кількість переглядів: 127

Звіт депутата

Удачненської селищної ради

 Покровського району Донецької області

від виборчого округу № 7

Близнюк Наталі Олександрівни про свою діяльність

у 2022 році

 

         Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  я, Близнюк Наталя Олександрівна, депутат Удачненської селищної ради Покровського району Донецької області від виборчого округу № 7  звітую перед своїми виборцями про виконання наданих мені повноважень у 2022 році.

Протягом звітного періоду, мною прийнято участь у 11 сесіях селищної ради на яких було розглянуто 118 питань.

         Рішенням сесії затверджена як голова  постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності Удачненської селищної  ради Покровського району Донецької області. У 2022 році відбулося 2 засідання на яких  було розглянуто 11 питань.

Крім того, з метою реалізації державної політики в різних галузях та покращення якості життя людей в громаді та, безпосередньо мешканців свого виборчого округу була включена  до складу різних комісій та груп.

Протягом звітного періоду до мене, як депутата селищної ради, звернулося на особистий прийом 10 громадян, складено 10 актів обстеження домоволодінь жителів громади, крім того, отримано більше 100  усних звернень від виборців з наступних питань: допомога в своєчасному ремонті аварій мережі центрального водопостачання та водовідведення, скарги щодо дотримання правил утримання тварин у домашніх умовах,  своєчасний покіс трави та вивезення твердих побутових відходів, щодо сприяння у похованні родичів, вирішення питань добросусідства та сімейних конфліктів, в основному земельного та побутового характеру. На усі звернення я намагаюся оперативно реагувати та більшість з них були вирішені позитивно.

У 2022 році  приймала активну участь у допомозі  ВПО та видачі гуманітарної допомоги на території сіл Сергіївка та Калинівка.

Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті  громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

Шановні мої виборці, попереду у мене ще три роки на виконання своїх передвиборчих намірів, планів та задумів, яким ви повірили та довірили мені почесну місію – представляти ваші інтереси в Удачненській  селищній раді. За цей період намагатимусь повністю виправдати Вашу довіру та розраховую на Вашу підтримку та розуміння. Прошу вас звертатися зі своїми пропозиціями, зауваженнями та проханнями, особистими проблемами, які я, разом з вами  намагатимусь оперативно вирішувати.

 

З повагою

депутат Удачненської селищної ради

 від виборчого округу № 7

Наталя БЛИЗНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь