A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Депутатський звіт Бовкун Олександр Іванович

Дата: 09.01.2023 22:04
Кількість переглядів: 156

Звіт

Удачненська селищна рада Покровського району Донецької області

назва ради

Депутат      Бовкун Олександр Іванович

    ПІБ

 

Обраний на місцевих виборах 2020 року від Донецької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»,

за 2022 рік.

 

Контактні дані:

Місце роботи, посада: Комунальне підприємство «ГОСПОДАР» Удачненської селищної ради Покровського району Донецької області, директор

 

Адреса громадської приймальні: приміщення Удачненської селищної ради

Приймальні дні: постійно.

Контактний телефон: 380504968802

 

  1. Зустрічі із громадянами:

За звітний період мною прийнято 6 громадян, проведена 1 зустріч з мешканцями виборчого округу.

 

 

 

з/п

 

 

Місце та час зустрічі

 

 

Тематика зустрічі

Приблизна

кількість

присутніх на

зустрічі

громадян

1

с.Молодецьке

11:00

Забезпечення гуманітарною допомогою мешканців відділених населених пунктів у умовах військового стану

           12

 

Отримано 6 усних, з них колективних 0.

Вирішено заяв та скарг особисто депутатом - 6.

Спрямовано для вирішення до інших органів та установ - 0.

 

  1. Діяльність у раді:

     Удачненська селищна рада 8 скликання розпочала свою роботу 09 грудня 2020 року за результатами виборів, що відбулися у жовтні цього року.

           Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, які передбачені Конституцією України, Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Удачненської селищної ради.

          У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

      Є членом постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Протягом 2022 року брав участь у 14 пленарних засіданнях селищної ради, що становить 100% від загальної кількості проведених засідань. Загалом на всіх пленарних засіданнях було прийнято 142 рішення.

Рішення, що розглядалися на пленарних засіданнях, стосувались питань фінансового характеру, земельних питань, житлово-комунальних питань та соціального захисту жителів нашої громади.

           Брав участь в обговоренні нагальних питань, що стосувалися розвитку громади у сфері благоустрою. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності Удачненської селищної  територіальної громади, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

        Постійно підтримую зв’язки з виборцями, як керівник КП «Господар» постійно  вирішую питання з благоустрою.

         У 2022 році до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, усунення пошкоджень внаслідок обстрілів з боку російської федерації,  вирішення земельних питань, забезпечення дровами для опалення будинків. У міру моїх можливостей намагаюся надати допомогу або пояснення з даного питання.

 

  1. Діяльність в окрузі

            В зв’язку з запровадженням на території України військового стану,  гостро постало питання підтримки своїх виборців, особливо людей похилого віку, внутрішньо переміщених осіб.  Особливу увагу приділяю  людям похилого віку, хворим та інвалідам, які найбільше потерпають від проблем сьогодення.

        Як член Добровольчого формування територіальної громади  Удачненської селищної ради беру участь в забезпеченні  громадської безпеки і порядку на території  смт.Удачне та відновленні житлових будинків, що страждали внаслідок обстрілів з боку російської федерації.

      Починаючи з 28 лютого 2022 року мною, разом з іншими депутатами ради,  під керівництвом голови селищної ради, проводиться безперервна робота з отримання та видачі гуманітарної допомоги мешканцям селищної ради, надається допомоги з питань розміщення ВПО  на території селищної ради, здійснюється всебічна підтримка воїнів ЗСУ.   

     В співпраці з депутатом виборчого округу Волковою Тетяною Миколаївною, неодноразово здійснювали підвезення гуманітарної допомоги мешканцям с.Молодецьке, які не мають змоги звернутися до пунктів видачі гуманітарної допомоги по причині відсутності транспорту.

   В зв’язку зі складною ситуацією з енергоносіями, максимальною економією газу в умовах воєнного часу, на території селищної ради збільшилась кількість громадян, які тимчасово перемістились з міст до сіл нашої громади, і звернулися до мене з питань видачі депутатських актів з метою подальшого отримання на підприємствах, де вони працюють, пільгового вугілля та дров. Всі усні звернення громадян були взяті до уваги та  видано депутатські акти.

Я дякую за комунікацію нашим виборцям, адже ваші звернення дають можливість зробити наше селище кращим. Слова вдячності висловлюю усьому депутатському корпусу за розуміння й співпрацю та сподіваюсь на таку ж активність у вирішенні питань і в подальшому. 

         

 

Депутат

Бовкун Олександр

 

                                                             

 

29.12.2022 року                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь