A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

До Дня працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 13:47
Кількість переглядів: 4244

Фото без описуУ першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери – люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей! Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

Так, Удачненська територіальна громада в особі голови Удачненської селищної ради Дугельного Валерія Володимировича, а також заступників Дегтяра Миколи Олексійовича та Чернікової Вікторії Вікторівни, привітали працівників КЗ "Центр надання соціальних послуг" на чолі з Сахаровою Катериною Михайлівною зі святом, нагородили грамотами та презентували велосипеди для підвищення ефективності роботи працівників соціальної сфери.

Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної сфери. Тут не може бути випадкових людей, це – праця за покликанням. Вона по плечу тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

У цей день хочеться сказати спасибі кожному працівнику соціальної сфери за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай множаться ваші добрі вчинки, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу. Здоров’я вам, щастя і благополуччя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь