A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

«Тато, мама і я – спортивна сім'я»

Дата: 01.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 2627

1 червня, до Дня захисту дітей, на базі Сергіївського НВК відбувся фінал веселого спортивно-розважального свята «Тато, мама і я – спортивна сім'я». Разом з тим був відкритий літній дитячий табір. В рамках проведення цього заходу ми намагались привернути увагу громадськості до проблем популяризації здорового способу життя в колі сім'ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім'ї в системі фізичного виховання населення.

Фото без опису

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому основною метою свята була пропаганда як здорового способу життя, так і сімейних цінностей.

Перший та другий етапи змагання проводились в Удачненській ЗОШ (13 травня) та в Сергіївському НВК (20 травня) відповідно. За результатами цих етапів, в фіналі, право називатися найспортивнішою сім'єю виборювали три сім'ї:

  1. Сім'я Ласкавець - с. Сергіївка;
  2. Сім'я Щербинко - с. Сергіївка;
  3. Сім'я Мудрицьких - смт. Удачне.

Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім'ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу.

За підсумками суддівських протоколів  визначені переможці та призери сімейного спортивно-розважального свята. Перемогу виборола команда сім'ї Мудрицьких (смт. Удачне). Усі учасники нагороджені дипломами, солодкими та цінними призами.

Задоволення від участі у цьому святі спорту, біганини, азарту, спілкування, перемог і розчарувань отримали і дорослі, і дітвора. Спортивний захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам.

Бажаємо нашим сім'ям завжди бути здоровими, спортивними та самими дружними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь