A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Здорові немовлята!

Дата: 06.04.2021 19:21
Кількість переглядів: 383

З 1 квітня по 30 вересня 2021 року проходитиме 16 акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!» (далі - Акція) з метою закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень.

На території Удачненської селищної ради працюватимуть волонтери під час різноманітних заходів, що проходять у закритих приміщеннях або на спеціально відведеній території. Кожен з них матиме на собі бейдж - ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»; індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким як на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші даний волонтер. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме кошти до скриньки, що сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру.

Також, акція має відбутися в усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах у період з 1 квітня по 30 вересня 2021 року. В цих закладах повинні бути встановлені скриньки, визначені відповідальні особи за їх зберігання. Акція у навчальних закладах відбуватиметься з широким залученням учнівської та студентської молоді, педагогів, викладачів, батьків тощо та може супроводжуватися проведенням різноманітних масових заходів – концертів, аукціонів, ярмарок, виставок, змагань тощо. Також в ці дні Акція може відбуватися на підприємствах, організаціях та установах різних форм власності.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» України щорічно з метою заохочення діяльності волонтерів та розширенню їх світогляду організовує у січні та липні-серпні поїздки найкращих волонтерів та організаторів Акції до країн Європи, зокрема Польщі, Німеччини, Угорщини, Австрії, Чехії, Угорщини, Словаччини.

Контроль над зібраними коштами здійснюватиметься скликаною Наглядовою Радою, а також відповідними органами державної влади. Певний контроль також може здійснювати кожен бажаючий. На інтернет-сторінці Фонду (www.sercedoserca.com.ua) буде подана загальна сума і роз’яснення як вона витрачається для закупівлі спеціального медобладнання.

Якщо Ви маєте бажання стати волонтером і допомогти у зборі коштів для медичного обладнання - заповніть Google форму і з Вами зв'яжуться. 

Рахунок для благодійних внесків:

                        АТ КБ «Приватбанк»:
                        IBAN UA 17 305299 0000026008043604327, ЄДРПОУ 34354227

                        ПАТ «Кредобанк»
                        IBAN UA 39 325365 0000002600501306399, ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу: «Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для __________ області (міста)».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь