A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Молодіжний центр "Веселка" відкрив свої двері

Дата: 03.07.2021 12:53
Кількість переглядів: 2155

Для молоді Удачненської ОТГ відкриття молодіжного центру “Веселка”, що відбулося 02 липня у селищі Удачне, стало справжньою подією. Раніше молодим людям у цьому населеному пункті ніде було збиратися та проводити вечори. Тепер тут є новенький центр молодіжних ініціатив.

Фото без опису

Частина будівлі Удачненського Центру культури та дозвілля була відремонтована. Тут зробили ремонт, закупили сучасне обладнання, меблі та провели інтернет. Все це стало можливим за підтримки місцевого, районного та обласного бюджетів.

У центрі знаходиться опенспейс для проведення тренінгів, лекцій, тематичних навчань і місце для перегляду кінопоказів, а так само зал з місцем проведення культурного дозвілля молоді.

По-перше, великою проблемою залишається те, що молодь виїжджає з невеликих громад у великі міста. По-друге, в сільських та селищних громадах проблемою для молоді і не тільки є відсутність місць для проведення вільного часу. А молодіжні центри допомагають вирішити ці дві проблеми. У молоді з'являються місця, де вони можуть проводити своє дозвілля та розвиватися. Крім того, розвиток інфраструктури в маленьких громадах посилює мотивацію деяких молодих людей залишатися вдома та розвивати свою громаду, свою територію.

На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, голова Удачненська селищна рада Валерій Дугельний, голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко.

Як зазначила Юлія Костюніна, такі осередки молодіжної роботи є особливо важливими для сільської молоді. Тут вона може не тільки змістовно провести дозвілля, але й розвивати свої здібності та навички, які стануть корисними у дорослому житті.

Відкриття молодіжного центру «Веселка» передбачає створення нових якісних можливостей для молоді громади через забезпечення роботи різних молодіжних платформ. Це відкритий простір для генерування ідей та проектної роботи, відпочинку та розваг. Це система нових форм освіти і дозвілля молоді та сприяння розвитку, як кожної окремої особистості, так і громади в цілому, сприяння всебічному розвитку молоді Донецької області завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь