A A A K K K
для людей із порушенням зору
Удачненська селищна рада
Донецька область, Покровський район

Автоматичне призначення пенсії за віком

Дата: 23.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 418

Сервіс – «Автоматичне призначення пенсії за віком»  дозволяє користувачу надати необхідні для призначення пенсії документи завчасно, до настання пенсійного віку. Ви маєте можливість вирішити свої справи не відвідуючи сервісних центрів і не виходячи з дому. Така послуга надається засобами вебпорталу з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Ще не будучи пенсіонером, ви можете авторизуватися на вебпорталі Фонду за допомогою КЕП і, у зручний для себе час підготувати необхідні документи. Зокрема:

– заповнити атрибути анкети (заяву; загальні дані; дані документу, що посвідчує особу; адресу проживання та реєстрації; дані щодо обраного способу виплати призначеної пенсії та отримання пенсійного посвідчення);

– також необхідно додати скановані копії документів (обов’язкові та ті, які вважає за необхідне надати) для підтвердження його права на певні доплати та пільги), це стосується створення електронної трудової книжки (надання сканованої копії), яку може подати як сам користувач, так і роботодавець; без електронної трудової книжки неможливе автоматичне призначення пенсії;

– підписати анкету-заяву КЕП та надіслати її до органу Фонду.

При досягненні пенсійного віку пенсія буде призначатися автоматично. Додатково звертатись та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду не буде потреби. Фахівці Пенсійного фонду завчасно проведуть перевірку наявних даних і за потреби повідомлять вас про необхідність доопрацювання документів.

За результатами опрацювання анкети-заяви ви отримаєте інформацію про автоматичне призначення пенсії, дату такого призначення та розмір пенсії за допомогою СМС повідомлення, засобами вебпорталу та через мобільний додаток.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь